Taller “Agents de salut i festa” a la FAS – UAB // On line

Taller “Agents de salut i festa” a la FAS – UAB // On line

Taller “Agents de salut i festa” a la FAS – UAB // On line

Taller "Agents de salut i festa" a la FAS - UAB // On line
Mapa no disponible

Fecha/Hora
20/10/2020 - 29/10/2020
3:00 pm - 5:00 pm


Informartim la última sessió del taller “Agents de Salut i Festa” amb la sessió “Agents de Salut, festes i cures” on tractarem la prevenció i reducció de riscos amb joves en context d’oci nocturn i alcohol. Respostes davant les agressions masclistes i LGTBIfòbiques.

Informació extreta de la web de la FAS

“El programa de Salut de la FAS ha programat un taller, amb reconeixement d’un crèdit ECTS, perquè estudiants universitaris es formin per ser agents de salut al campus de la UAB.

El context universitari ofereix múltiples opcions de gaudir: gent nova, noves experiències i emocions, trobades en grup, festes, etc. Molt sovint, en aquestes situacions es posen en joc els nostres cossos a través de les relacions, de l’expressió de les sexualitats, o dels consums de substàncies. D’aquí esdevé la importància de tenir uns coneixements que garanteixin que podem gaudir amb cures.

En aquest sentit, els agents de salut tenen una funció molt evident al campus: aportar aquests coneixements a la resta d’estudiants, fomentant l’autonomia i la consciència imprescindibles per a la pressa de decisions d’autocura dins del gaudi.

Per tant, en aquesta formació es tractaran les diferents temàtiques relacionades amb la tasca preventiva i de reducció de riscos dels agents de salut, especialment en un context de festa.

El taller va dirigit a estudiants que vulguin participar com agents de salut a la Festa Major de la UAB; a estudiants interessats/des en ser agents de salut voluntaris/es al Programa de Salut durant el curs 2020-2021, amb possibilitat de reconeixement de crèdits i a estudiants i personal docent interessats/des en aprendre eines de prevenció pel desenvolupament de les seves tasques professionals.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>