Acte presentació de l’eina interactiva “Tabú. Tu tries què t’hi jugues!”

Acte presentació de l’eina interactiva “Tabú. Tu tries què t’hi jugues!”

Acte presentació de l’eina interactiva “Tabú. Tu tries què t’hi jugues!”

Acte presentació de l'eina interactiva "Tabú. Tu tries què t’hi jugues!"

Fecha/Hora
06/07/2017
10:00 am - 2:00 pm

Ubicación
Escola d’Administració Pública de Catalunya // Barcelona


Acte de presentació de l’eina interactiva Tabú. Tu tries què t’hi jugues! Un joc de prevenció de les violències sexuals amb joves adreçada a centres d’ensenyament secundari i espais joves.

Organitzat per l’Institut Català de les Dones i la Direcció General de joventut, amb la participació dels equips tècnics de La Bonne i l’Associació Candela.

La presentació es realitzarà el dia 6 de juliol, de 10 a 14h, a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (C/ Girona, 20, Barcelona) i comptarem amb la participació de Montse Pineda, de Creación Positiva, i Ana Burgos, de l’Observatori Noctàmbul@ (Fundació Salut i Comunitat), en una taula sobre joves i violències sexuals. Hi participaran també les dues entitats que han col·laborat en la creació d’aquest recurs pedagògic, l’Associació  Candela i La Bonne (Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison).

Us podeu inscriure a la jornada de presentació mitjançant aquest formulari.

Esperem la vostra assistència!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>