Acte presentació de l’eina interactiva “Tabú. Tu tries què t’hi jugues!”
Acte presentació de l'eina interactiva "Tabú. Tu tries què t’hi jugues!"

Cuando

06/07/2017    
10:00 am - 2:00 pm

Donde

Acte de presentació de l’eina interactiva Tabú. Tu tries què t’hi jugues! Un joc de prevenció de les violències sexuals amb joves adreçada a centres d’ensenyament secundari i espais joves.

Organitzat per l’Institut Català de les Dones i la Direcció General de joventut, amb la participació dels equips tècnics de La Bonne i l’Associació Candela.

La presentació es realitzarà el dia 6 de juliol, de 10 a 14h, a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (C/ Girona, 20, Barcelona) i comptarem amb la participació de Montse Pineda, de Creación Positiva, i Ana Burgos, de l’Observatori Noctàmbul@ (Fundació Salut i Comunitat), en una taula sobre joves i violències sexuals. Hi participaran també les dues entitats que han col·laborat en la creació d’aquest recurs pedagògic, l’Associació  Candela i La Bonne (Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison).

Us podeu inscriure a la jornada de presentació mitjançant aquest formulari.

Esperem la vostra assistència!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>