Taller visions i reflexions sobre les drogues // FAS-UAB

Taller visions i reflexions sobre les drogues // FAS-UAB

Taller visions i reflexions sobre les drogues // FAS-UAB

Taller visions i reflexions sobre les drogues // FAS-UAB
Mapa no disponible

Fecha/Hora
21/03/2023
3:00 pm - 6:00 pm


Participem en el “Taller visions i reflexions sobre les drogues. Reflexions, visions i efectes de les substàncies” organitzat pel Programa de Salut de la Fundació Autònoma Solidària (UAB). Us deixem tota la informació extreta d’aquest enllaç:

“El taller tractarà sobre les diferents implicacions que comporta el consum de drogues (legals i il·legals) a nivell individual, comunitari i social. El consum de drogues repercuteix de manera diferent en la vida de les persones segons la seva classe social, gènere, preferència sexual, origen, etc. En diferents sessions, s’abordarà la subjectivitat de la vivència personal i del marc polític del moment així com l’objectivitat del coneixement científic aporta per tal que les persones assistents puguin construir la seva visió, més enllà de les concepcions mediàtiques i aplicant la perspectiva de gènere. Les ponències aniran a càrrec de persones expertes en la matèria que de manera dinàmica abordaran sessions com “De què parlem quan parlem de drogues?”, “Impacte del marc legal en el consum i tràfic de substàncies” o “Gènere i ús de drogues, trobant les diferències”, entre altres.

Dates, horari i lloc

El taller compta amb les sessions següents, sempre en horari de 15:00 a 18:00 hores, sala 115 de l’Edifici Àgora (Campus UAB Bellaterra):

Dilluns 20 de març de 2023

Dimarts 21 de març de 2023

Dijous 23 de març de 2023

Dimarts 28 de març de 2023

Dijous 30 de març de 2023

Dimarts 11 d’abril de 2023

Dijous 13 d’abril de 2023

Dimarts 18 d’abril de 2023

A més, caldrà acordar una sessió pràctica i presencial de 2 hores en el Xiringu del Programa de Salut de la FAS. S’ha d’escollir un dimarts entre les 10:00h i les 12:00h.

Crèdits: 2 crèdit ECTS.

Preu: 40 euros

Formulari d’inscripció 

Programa del taller 

Avaluació

  • Cal una assistència al 100% de les sessions teòriques (o fins a un 80%, degudament justificat).
  • Cal fer entrega d’una memòria reflexiva d’un mínim de 2500 paraules de resposta, amb data límit d’entrega.
  • És obligatòria la participació a la part pràctica, al Xiringu de la FAS.