Escola d’Estiu 2023 d’Educació Sexual Feminista // Cardedeu

Escola d’Estiu 2023 d’Educació Sexual Feminista // Cardedeu

Escola d’Estiu 2023 d’Educació Sexual Feminista // Cardedeu

Escola d’Estiu 2023 d'Educació Sexual Feminista // Cardedeu
Mapa no disponible

Fecha/Hora
15/07/2023
10:00 am - 9:00 pm

Ubicación
Espai gastronòmic Tarambana


La nostra companya Ana Burgos participa en l’Escola d’Estiu d’Educació Sexual Feminista organitzada per la cooperativa Mandràgores amb la xerrada “El terror sexual com a mecanisme de control” [Quina funció social fan els discursos del perill sexual cap a les noies adolescents? Com interfereix en la construcció de la seva sexualitat? Revisem com s’enfoca en els últims temps als mitjans de comunicació i a la societat i repensem la prevenció de les violències des d’una perspectiva empoderadora que no alimenti el terror sexual.]

Com diuen al seu web: “L’Escola d’Estiu d’Educació Sexual Feminista pretén ser un espai de trobada, revisió, debat i reflexió dirigida a professionals, educadores, famílies i a totes aquelles persones que estiguin interessades en l’educació sexual de criatures, adolescents i joves.

L’objectiu de l’escola és generar un espai de crítica i autocrítica que ens permeti ampliar la mirada de la sexualitat, qüestionar-nos les pràctiques professionals i adquirir noves eines que millorin les nostres intervencions educatives.

Per a fer-ho, volem crear un espai participatiu i dinàmic a través de tallers, xerrades, ponències i propostes artístiques al voltant de diferents temàtiques relacionades amb la sexualitat i l’educació sexual.

L’escola d’estiu pretén també, ser un espai de coneixença que faciliti la creació i consolidació d’una xarxa de professionals del territori que es dediquen a l’educació sexual des d’una perspectiva feminista”.