Eines per col·laborar al Punt Lila de La Comunitària de la UAB

Eines per col·laborar al Punt Lila de La Comunitària de la UAB

Eines per col·laborar al Punt Lila de La Comunitària de la UAB

Eines per col·laborar al Punt Lila de La Comunitària de la UAB
Mapa no disponible

Fecha/Hora
14/09/2022
3:00 pm - 6:00 pm


Impartim la primera sessió del curs “Eines per col·laborar al Punt Lila de La Comunitària de la UAB“, organitzat per l’Observatori per a la Igualtat de la UAB.

Al seu web ens expliquen “L’objectiu és exercir com a brigades del Punt Lila informatiu de La Comunitària de la UAB, sensibilitzant i informant dels protocol i dels recursos que la UAB posa a disposició de la seva comunitat per abordar les situacions de violència de gènere i LGBTIfòbiques.  Les funcions de la brigada són: 1) estar presents en els diferents espais físics   2) informar del protocol com a instrument d’actuació i del serveis d’acompanyament i suport; 3)  dissenyar i dinamitzar una activitat de sensibilització i preventiva.

Es faran tres sessions de formació abans de la Comunitària, durant el setembre de 2022. Les sessions seran les següents:

– Situar les violències de gènere en l’oci nocturn, conduida per l’Observatori Noctàmbul@s.

– Eines i instruments per abordar les situacions de violència de gènere en l’oci nocturn, a càrrec de la psicòloga del Punt Lila i la tècnica de l’Observatori per a la Igualtat.

– Preparació de l’activitat de sensibilització de La Comunitària, sessió autogestionada amb el suport d’una tècnica de l’Observatori per a la Igualtat.

El dia de l’activitat festiva i participativa de La Comunitària (5 d’octubre) les persones que hagin assistit a totes les sessions de formació exerciran de brigades del Punt Lila informatiu.

Calendari: 14, 21 i 28 de setembre i 5 d’octubre de 2022
Horari: de 15h a 18h
Lloc: pendent
Preu: gratuït
Hores totals: 25 hores
Crèdits ECTS: 1 crèdit ECTS en activitats de reconeixement acadèmic (per als graus)
Places limitades: 35 places”

ENLLAÇ INSCRIPCIONS