Curs “Eines per col·laborar al Punt Lila Virtual de la FMUAB” // On line

Curs “Eines per col·laborar al Punt Lila Virtual de la FMUAB” // On line

Curs “Eines per col·laborar al Punt Lila Virtual de la FMUAB” // On line

Curs "Eines per col·laborar al Punt Lila Virtual de la FMUAB" // On line
Mapa no disponible

Fecha/Hora
20/10/2020
3:00 pm - 6:00 pm


Informació extreta del web de l’Observatori per a la Igualtat UAB

“L’objectiu és exercir com a brigada del Punt Lila Virtual de la Festa Major de la UAB (2020), informant dels protocols i recursos de la UAB per abordar les situacions d’assetjament masclista i de violència de gènere, i acompanyant virtualment la persona agredida en els possibles casos d’agressió. Les funcions de la brigada són: 1) ser present als diferents actes i espais virtuals de la Festa Major de la UAB; 2) acompanyar les persones que pateixin una agressió masclista per tal de gestionar l’atenció al Punt Lila virtual; 3) Informar del Punt Lila virtual de la Festa Major i dels instruments i eines de que disposa la UAB per abordar les situacions d’assetjament i violències masclistes.

Es faran tres sessions de formació abans de la Festa Major, durant l’octubre de 2020. Les sessions estaran conduides per l’Observatori Noctàmbul@s (20 d’octubre), Dones Tech (22 d’octubre) i Ana Valencia i Andrea Ruedas, tècniques de la UAB (29 d’octubre). El dia de la Festa Major de la UAB  les persones que hagin assistit a totes les sessions de formació exerciran de brigades del Punt Lila Virtual.

Calendari: 20, 22 i 29 d’octubre i 5 de novembre del 2020
Horari: Les sessions de formació s’ofereixen en edició de tarda (15.00 h a 18.00 h) (els dies de formació). El dia de la FMUAB es realitzarà una part durant la festa (a decidir)

Lloc:  Formació per Teams i FM Virtual
Preu: gratuït
Hores totals: 25 hores
Crèdits ECTS: 1 crèdit ECTS en activitats de reconeixement acadèmic (per als graus)
Places limitades: 50 places

El formulari d’inscripció està obert i es tancarà un cop s’exhaureixin les places. INSCRIPCIONS OBERTES! 

Formulari d’inscripció

Si teniu qualsevol dubte sobre aquest taller, us podeu adreçar a atencio.observatori.igualtat@uab.cat

Finançat a càrrec del “Pacto de Estado contra la Violencia de Género” del Ministerio de la Presidencia, Relaciones con las Cortes e Igualdad. Govern d’Espanya”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>